Tervetuloa ja tervemenoa mieluusti. Muutamia päiviä on mennyt mukavasti merellä oleminen on ollut mukavaa näin helteellä, saanut tehokkaasti ajatukset addiktiosta pois tehokkaasti.

Tänään kuitenkin syystä tai toisesta alkoi mieleen tunkea ajatukset mainosten selailusta ja huoriin menemisestä, siis ei kiitos!

Naisystäväni on tulossa maalta kotiin ja mieli tekisi seksiä hänen kanssaan. Toisaalta pelottaa se että hän ei ole siihen innokas mielessä kummiteelee viimeksi pieleen mennyt hetki ja sitä edeltänyt haluttomuus hänen puoleltaan. Näistä sitten addiktioni yrittää ottaa kimmokketta ja vauhtia.

Jotenkin tuo seksin puute itsessään ei niinkään tunnu pahalta, ennemmin tuntuu pahalta se että haluan, ja hän sanoo ei. Tunnen itseni hyljätyksi, yksinäiseksi ja lohduttomaksi. Eli vanha kunnon hylkäämisen ja yksin jäämisen pelko kummittelee taustalla. Toinen taustalla kummitteleva asia on se, että jos sitten päädytään seksiin ja tuntuu ettei hän oikein haluisikaan. Vaan tekee sen velvollisuuden tunteestaan ahdistaa sitten sekin.

Rasittavan monimutkainen mielenlaatu itsellä :-( oli niin tai näin, ei ole hyvä. Aina löytyy joku syy pahoittaa mielensä ---> ja ainut apu sitten siihen oli jotain addiktion suosittelemaa "kivaa": " Onhan sinulla oikeus, kun sinua on nyt kaltoin kohdeltu etkä olekaan maailman keskipiste ja napa..."

Niinpä niin, tyyppi itsekästä addiktio shittiä....

Sellaista tälle päivälle. Vilpittömästi toivon ( ainakin toinenpuoli minusta toivoo) että pysyn pois huoramainoksista ja kaikesta mitä niitten selailusta seuraa.