Etätyöpäivä, mahdollisuus ja haaste, ainakin addiktille.

Työn kannalta mahdollisuus rauhassa tehdä asioita pois konttorin hälinästä, jossa iso osa ajasta kuluu erilaisiin kokouksiin ja ja käytäväpuheisiin porukoiden kanssa, vaikea saada ns "oiketa" töitä tehtyä.

Addiktion kannalta myös "Mahdollisuus". Koko päivä yksin kotona tietokoneen ääressä, yhden klikkauksen päässä tutusta helpotuksesta. Runkata voi myös vaikka koko päivän, ihan rauhassa....

Haasteen kannalta kun kattoo, niin haaste tehdä töitä tehokkaasti ja haaste pysyä pois pakkomielteisestä hulluudesta.

Tuttu stressi teema jatkuu: Ahdistaa kun ei taas pystykään tekemään kaikkea mitä on epärealistisina tavotteina itselleen asettanut. No tämä taas tuntuu palana vatsassa, palleassa möykkynä. Siitä eroon pääsemiseksi addiktio kuiskuttaa, että mene poika runkaamaan vessaan unohda kaikki ja unelmoi huorista ja irtoseksin autuudesta.

Vaan jälleen ei ja ei eipä huvittaisi paeta tuohon kuplaan:

Fuck it all juna on kuitenkin vielä asemalla itse en ehkä vielä ole sen kyydissä viime Perjantain & Torstain Youtube Tyhmäilyn ja siihen liittyvän fantasioinnin seurauksena. Lipun voi vielä palauttaa ja ainakin osan hinnasta saada takaisin. Kaukana ei tosin ole se, että istuu Fuck It all expressin matkustajana ja kaikki väliasemat on ohitettu. Siinä sitten voi katsella maisemia tietäen ettei pääse enään pois vaikka mitä tekisi. Pääteasemalla itsetunto vedetään kölin ali, ja mies tungetaan täyeen häpeää ja halveksuntaa, kylvetetään itseihossa ja paskassa. Lopuksi addiktio myy sinulle edullisen sarjalipun kaikkiin Fuck it all kuljettimiin, jos kerran mennään niin mennään sitten kunnolla ja syvälle. Otetaan paljous alennus koko paskasta.

Taidampa palauttaa lipun ja ottaa toipumisen terassilla annnoksen läheisyyttä, rakkautta hyvää oloa ilman valheita ja syyllisyyttä juuri tänään ja tässä hetkessä.

Olen niin V...n onnellinen että SAA:n myötä on mahdollisuus tehdä valinta hyppääkö tuohon kyytiin vai ei,

Kiitos

Ps. Jos jonkun lukijan mielestä Fuck it all train tuntuu päivittäiseltä työmatka kulkuneuvolta, kantsii kattoo Tämä testi ja kyllä on mahdollisuus valita ( siis silloin kun pääteasema ei ole se seuraava pysäkki :-) )