Olihan lähellä, että nääs olisi karannut mopo käsistä tangentin suuntaan.

Ja kaikki tämä vain muutamassa hetkessä, pelottavaa pirun pelottavaa. Takana hyvä ja mukava päivä saanut kaikennäköistä hommaa tehtyä vapaapäivän kunniaksi tätä juurikin lenkillä olessani mietin, ollen kiitollinen siitä.

Vanhoina "hyvinä aikoina" homma olisi mennyt jotenkin niin että koko viime yö olisi tullut katsottua pornoa, selattua huora-mainoksia ja tumputteua johonkin klo 3-4 yöhön. Päivällä sitten sama ränni olisi jatkunut... Ei kiitos ei enään en todellakaan halua tuota takaisin.

No sitten silmät jäivät edellä kävelävän naisen perseeseen kiinni, hetken päästin ajatukset karkaamaan hetkiin M:n kanssa kunnes huomasin miten tilanne alkaa luisumaan käsistä. Kaikkeen tähän siis meni aikaa noin minuutti jos sitäkään.

Jos joku on harrastanut purjehdusta fiilis on samanlainen kun ajaa spinnulla 10-12m tuulessa kovassa aallokossa myötäiseen. ja vene lähtee heilumaan puolelta toiselle.. Kunnes  homma lähtee lapasesta no jos hyvin hyvin käy saa ruorimies paatin takaisin hallintaan ja kaikki on taas ok.

Nyt tunne on että sisäinen ruorimies on ottamassa tilannetta hallintaan, kiitos siitä :-)