Tänään on ollut hyvä päivä, kiitos Korkeimmalle voimalleni siitä.

Ehkä eilinen itku ja rukoilu aaiimulla auttoi, pysty oikeesti myöntämään voimattomuutensa.

Kiitollisuus on kummunnut muutamasta asiasta jotka taas auttoivat ottamaan pään pois sieltä perseestä eli eilisessä ryhmässä tunnettu empatia muiden ihmisten elämän haasteisiin laittoi omat ongelmat oikeisiin mittasuheisiin. On perheväkivaltaa, työpaikka kiusaamista, rakkaiden kuolemaa kaikki elämän kirjot.

Toinen merkittävä asia oli kun aamulla menin testeihin ettei viimeaikaisilla hölmöilyillä ole seurauksia. Siinä lääkäriin mennessä luin jutun joka kertoi nykyään 18 tytöstä joka oli 11v pudonnut hevosen selästä traagisin seurauksin ja sitä seuranneista muista asioista jonka jälkeen hän on 18v eläkeläinen. Itseäni tuo tarina kosketti kovasti. Nuoren ihmisen tuska ja elämän vääryys tuntuu aina pahalta.

Lääkärissä käydessä huomasin mielenkiintoisen asian, en tuntenut häpeää. Ei tarkoita sitä etten ole pahoillani kaikesta paskasta mitä addiktio aiheuttaa. Pystyi sanomaan naislääkärille & Nuorelle sairaanhoitajalle "Olen Toipuva seksiaddikti, ja olen vuoden pysynyt kuivilla huorissa käymisestä mutta nyt sitten tuli retkua" Jotenkin huomion arvoinen asia toipumisessa.

Kolmas asia oli ymmärrys miten hyvin sitä töiden, terveyden lasten ja kaiken kannalta elämäni kuitenkin on, vaikka itse sen yritänkin välillä pilata addiktioni avulla. No näillä mennään tänään

 

Hyvää viikonloppua kaikille, olkaa kiitollisia tästä hetkestä ja elämän ihmeistä