Mieleni nimittäin meenee ylös alas. Taas on tosi triggeri olo, on ollut jo eilisestä lähtien. Eilen yritinkin painaa fuck it all nappia huolella. Eli mennä illalla huoriin. Tänään on ollut;

Hyvä fiilis, paska fiilis, hyvä, paska, paska hy, pa.... Toisaalta oli hirmu kiva family dinner oli mukavaa tuntui hyvältä ja kaikkee olla yhdessä rakkaittensa kanssa , aamulla harrastusen parissa kivat treeni, kiva ryhmä ja vaikka mitä. Naisystäväni kanssa saatiin taas puhuttua hyvin, pystyin puhumaan fiiliksistäni avoimesti tuntu hyvältä, mutta taas tuo paska addiktio vaanii takavasemmalla ja yrittää vakuuttaa että ainut mitä voin ja pitää tehdä on tukea Tsekin naisia sadalla eurolla.

Ahdistaa niin vitusti kun ei saa päästettyä tuosta ajatuksesta irti sitten millään. Taas olisin valmis laittamaan kaikki ylimääräiset, tai eihän mulla edes oo mitään ylimäärästä rahaa niin huoriin. Tuntuu taas niin lohduttoman tyhmältä rypeä tässä paska fiiliksessä. Kaikki maailman ylimääränen energia taas kanavoituu tuohon yhteen ja samaan ajatukseen. Mene Mene..... No kaikkinhan jolla on jonkin sortin addiktio tietää sen että kun pienellä äänellä yrittää pipertää vastaan että "Kun en muuten mene" niin kaikki mitä yrittää tappelemalla voitaa on hävittyä. Tarkoittaen sitä mitä enennen vääntää omavoimaisesti vastaan sitä varmemmin takkiin tulee. Oikeampi tapa on tietty myöntää voimattomuutensa, lopettaa tappelu ja sanoa additiolle "OK sä oot vahvempi kun mä en voi mitään" soittaa kavereille, kertoa blokissa ( heh :-) ) miten sitä ei voi mitään. Ja puh ja huh se voima mikä tulee salailusta, ja häpeästä tätä sairautta kohtaan haituu savuna taas ilmaan.

Tosin ei se tuli tai hiillos koskaan sisältä kokonaan sammu, aina se sit yrittäää jotain uutta ja kavalaa jolla taas koukuttaa. mutta jos vaikka tänään täällä ja muutamalla puhelulla selvittäisiin:

"Haista Paska addiktio, kerrotaan vaan kaikille miten olen voimaton enkä sulle mitään voi En vaan voi, ei riitä omat voimat, mut mulla onkin kavareita jotka mua haluu tukea ja auttaa se on mun KV et sinä paska addiktio"

Jos vaikka näillä selviäsi taas hetken, edes hetken rukoilen