Maanantain outo fiilis eskaloitu sitten retkahdukseksi :-( Opiston sivuille oli oli pakko mennä selaamaan huoramainoksia.

Ja paljousalennuksen nimissä samaa piti jatkaa aamusta heti kun sai silmät auki. Onneksi espanijan ihme Denise oli poistunut lämpimimpiin maisemiin eikä ollut kiusaamassa mieltäni aamulla enään. Paska fiilis tuli tuosta retkusta, kun viime viikko meni tosi kivasti ja sitten sukellus syvälle. ei onneksi ihan pohjimmaiseen pohjaan kuitenkaan. Pelottavaa on miten miten joutui taas nöyrtymään ja huomaamaan voimattomuutensa. Eh tiedä, tai siis tiedän ettei vastaan tappelu olisi auttanut mitään olisin voinut käydä tuota loputonta eipäs juupas vääntöä vaikka aamuun asti ja sitten jatkaa samaa kahden tunnin yö unien jälkeen. Jotenkin sitä on oppinut ettei määrätyn vaiheen jälkeen enään voi mitään muuta kuin antaa luisua ja katsoa mihin sitten osutaan. Pirun nöyryyttävää :-(

Onneksi tiistai tapaaminen kummin kanssa ja hyvä ryhmä kaupan päälle auttoi saamaan paremman fiiliksen joka on jatkunut eilisen ja tämänkin päivän kivasti Kiitos sitä :-)