Eilen tuli käytyä keskustassa ilalla moikkaamassa paria baarikierroksella olevaa kaveria. Selvinpäin ja autolla kävin, ei kauheesti nykyään huvita, viitsi, tai uskalla edes ottaa, miten sen nyt haluaa muotoilla. Kännissä joka tapauksessa on isompi riski, että mopo karkaa käsistä.

Suuuresta retkusta on kulunut nyt aika tasan 2 viikkkoa ja sen huomasi kyllä eilen. Kaupunkiin ajaessa tuli flashbackkeejä ja vähän pelottikin, että minne sitä oikeen ollaan menossa. Baarissa ja keskustassa siskot, jotka olivat itsensä kauneimmilleen laittaneet kiusasivat mieltä sitten oikein tosissaan.

Kotiin ajaessa addiktio vakuutti, että NYT kannattaisi pysähtyä, selata mainoksista joku kiinnostava Tsekin sisko ja mennä .... Olihan viimeksi niin ihanaa... No olihan se seksi oli hyvää muuten mieleen jäi tyhjyys ja sekavuus, rahaa paloi omaan tilanteeseeni nähden perkeleesti ja vääryys mitä pettämällä teki vituttaa. Aika laihaksi ja lyhyeksi tuo hyvä siinä siis loppujenlopuksi jää.

Kotiin sitten tulin, enkä mainoksia alkanut selata. Kiitos siitä. Muuten kyllä sitten päädyin runkkaamaan ja fantasioimaan viime käynnistä. Tätä kirjottaessakin tekisi mieli runkata ja unelmoida siitä miten tuo viimeksi meni. Ei siis helpolla pääse irti, ei tosiaankaan. Moni varmaan tätä lukiessaan ( jos tätä kukaan nyt tänne asti jaksaa lukea) ajattelee:

Big deal, saahan ihminen unelmoida ja runkkaaminenkin on ihan normaalia voi vittu mitä titityytä iso mies vollottaa...

No onhan nuo ihan normaalia ja jollekin ihan ok vaan ei mulle. Addikti ja voimaton kun olen. Niin monta kertaa on se nähty miten ensin "ihan pikkusen vaan"  vähitellen menee rankemmaksi ja rankemmaksi kunnes se päätyy grande retkuun. Toisaalta voimattomuus näkyy myös siinä että oikessa mielentilassa tuohon grande retkuun voi suistua sekunnin murto-osassa jos tähdet ovat oikessa asennossa ja kun addiktille ei mikään riitä pitäisi kokoajan olla jotain uutta ja erikoisempaa... Loppumaton kierre siis.

Tälläistä siis tällä kertaa päivä ja hetki kerrallaan mennään. Jaksamista kaikille kanssa veljilleni ja siskoilleni. Tiedän että teitä on paljon.