3.38 näyttää kello yöllä, nukkua pitäisi. Jos ei tule uni niin tulee addiktio tai oikeastaan tuli jo riittämättömyyden tunne valtaa mieltä stressin hahmossa. Jotenkin kun on liian paljon menossa asioita en saa aloitettua niistä oikein mitään. Tuntuu että on elefantti joka pitäisi syödä pala kerrallaan ja kun otan sen palan niin siitä kasvaa samantien uusi elefantti ja lopuksi minulla kymmenen hommaa ja mieleni pyörii niiden ympärillä ilman että saan oikein keskityttyä niistä mihinkään.

No sitten kun tämmönen shitti pyörii liikaa mielessä alkaa addiktio tunkkaamaan mieleen: " Ei sinusta ole näihin hommiin", " Kohta kaikki sitten huomaa miten olet kyvytön ja et osaa etkä pysty", "Totuus paljastuu ja ihmiset tietää ettei tuosta mitään tule" jne jne. Hetkessä unohtuu se että kyllähän oikeasti olen kaikenlaisia juttuja hoitanut ja ihmiset ovat olleet ja ovat tyytyväisiä työpanokseeni, mut eihän sitä tuollaisia muista. Muistaa vaan sen että on paska.

Vaikeus on varmaan huono itsetunto ja itseluottamuksen puute ja vaikeus pyytää apua, kaikki pitää ite hoitaa, eihän sitä kukaan muu pysty.... Tai se että en oikein osaa delegoida hommia, luulen että  olen niin mitätön ettei minulla ole oikeutta ohmisiä pyynnöilläni vaivata ja en saa heitä ajatusteni taakse...

Kaiken takana pyörii ajatus arvottomuudesta ja siitä ettei kukaan kuitenkaan pidä ajatuksiani juuri minään.

3.54 Jokohan tämä tajunnan virta saisi mielen rauhoittumaan ja työasiat pois mielestä, nukkua voisi vielä kaksi tuntia ja siitä sitten reipas startti uuteen päivään.

Kyllä se siitä, täältä tähän ja näihin tunnelmiin