Tänään sen taas huomasi, samoin kuin Tiistaina; Kauniit naiset on minulle kuin kryptoniittia, joka saa suojauksen sulamaan pois. Hitaasti ja varmasti pää alkaa täyttyä vallattomista ajatuksista ja ei vaan voi olla ihailematta naiskauneutta suloja sieltä ja täältä. 

Liian vähän on tullut liikuttua, tehtyä askeltyötä ja ohjelmaan liittyviä juttuja. Liikaa taas on tullut nyprättyä tietsikalla, nukuttua taasen liian vähän ja niin edelleen...

Tänään ja juuri äsken se sitten meinasi helvetti revetä. Tai ainakin tulla särö taivaankanteen. Saunassa tuli mielettömän vahvana tunteena päähän "Nyt haluan kattoa pornoa" ja vittuun kaikki muu. Onneksi tuo ajatus siirtyi, ainakin nyt taka-alalle. Toivottavasti myös jää sinne, takeitahan ei ole.

Ehkä pidemmän aikaa on ollut semmosta pientä levottomuutta ja jotenkin muutamasta asiasta jäänyt kytemään huono fiilis:

Naisystäväni tylytyksestä viikon-loppuna. Tuli taas ihan puskista millainen paska olen. Se osui ja upposi varsinkin kun olin häntä auttanut ja tukenut tosipaljon erilaisesissa jututuissa siinä kohtaa. Tuntui tosi pahalta, no sainkin sitten siitä hirveen kilari raivarin. Olisin lähtenyt siitä paikasta Privaan, huoriin, ruusuun thaikkuun ja kaikki silleksi, koko rahalla. Onneksi oltiin keskellä ei mitään niin ei voinut lähteä. Saatiin homma puhuttua sitten jälkeenpäin kyllä.

Toinen tapaus oli kun olisin tiistaina tarvinnut häneltä tukea ja lohdutusta omien murheitteni kanssa, ja hän oli taas niin rikki omiensa kanssa etten hennonnut kertoa omista murheistani siinä kohtaa ollenkaan. Kuuntelin ja lohdutin. Siitä tuli itselle jotenkin lohduttoman yksinäinen olo, näinkö sitä pitää kaikki kantaa...

Jos näillä taas jaksaisi eikä sortuisi, kun en haluu vajota vanhaan paskaan en :-(