Keskiviikkona tuli 3kk putsia täyteen niiden mittareiden mukaan joita olen asettanut:

  • Huorissa käynti
  • Huoramainokset

Yllä olevat asiat ovat ne joita minulla nyt on sisäympyrässä, eli repsahtamiseksi luokiteltavassa käyttäytymisessä. 3kk sitten otimme kummini kanssa pois sieltä:

Pornon, runkkamisen useammin kuin 2 kertaa viikossa ja kaikenlaisen alostomuuten liitttyvän materiaalin kattomisen.

Paradoksaalista on ettei nuo asiat ole minua juurikaan vainonneet sen jälkeen kun ne poistettiin.

Pääsääntöisesti elo ja olo on ollut helppoa, ihmisen on ollut hyvä olla, Nykyinen parisuhde on lämmin, rakastava ymmärtävä. Suhde, jossa on rakkautta ja ymmmärystä vapautta ja tilaa molemmille. Suhde, jossa asioista puhutaan. Suhde, jossa rakastan toista ihmistä ihan helvetin paljon.

Pelottavaa toisaalta onkun, aina välillä mörkö kömpii mieleen muistuttamaan:

"Nyt kun oot näin kaun ollut putsina retku tulee vääjämättä, kovempana kuin koskaan" 

Ajatus joka pelottaa helvetisti, se että sama ralli alkaisi ja veisi minua kuin märkää rättiä, ja olisin jälleen elämäni sivustakatsojana, Tuhoaisin kaiken kauniin mitä nyt on ja satuttaisin tuota suloista ihmistä jota rakastan, joutuisin kertomaan mitä olen tehnytn niinpä olen luvannut olla rehellinen ja parhaani yrittää muuta en voi luvata.

Onneksi tuo pelko on ollut ohimenevää, se kun itsessään saa retkahduksen aikaan jos siihen jää jumiin.

Sitten on ollut myös hankalia juttuja, eli liikaa kiirettä, liian vähän lepoa stressiä, liikunnan puutetta yms

Eli hyvät perusasiat on jääneet vähälle, onneksi on voinut hidastaa ja kiinnittää niihin huomiota, ne kun on asioita joilla saa patterit ladattua ja turnauskestävyyttä vaikeisiin tilanteisiin. Retkahduksissa jotka tulee "yllättäen" huomaakin miten onkin pitkän aikaa lyönyt laimin noita perusjuttuja ja sitten:

Akku onkin tyhjä ja ainut  helpotus löytyy addiktion varapatterista, Josta tuleekin ensin 10 000:n voltin tärsky, eufforinen rush hetkeksi ja sitten loputon  häpeä ja piemeys ja paska. Pakottava tarve saada uusi 10 000 voltin lataus, josta ei sitten saakkaan sitä fiilistä ja entistä paskempi olo jne jne

No näistä viisastuneena vietänkin hidasta lauantaiaamua, nauttien ja menemällä päivällä rakkaan harrastuksen pariin.