Väsynyt mutta onnellinen voisi kuvata fiilistä, urheilun klasikko komenttia mukaillen.

Väsynyt kun tullut valvottua liian pitkään ja herättyä aikaisin. Onnellinen kun kohta tulee 5kk ilman huorissa käyntiä :-)

Joku jolla ei ole addiktiota: Peli, viina, seksi, aivan sama mikä, voisi ajatella että so what. Itselle tuo kuitenkin on suuri saaavutus. Päivä tunti minuutti kerrallaan, kohti vapautta tästä paskasta. Vapautta jota ei koskaan kokonaan saa, mutta elämän saa takaisin kun jaksaa tehdä ohjelmaa ( siis 12 askelta) käydä ryhmissä soittaa ja olla nöyrä. Ei hetkeä vaan varmaan lopun ikäänsä. Ei siis pikavoittoja luvassa.

Itselle tuo aika putsina ei itsessään ole "se juttu" vaan enemmänkin koko fiilis joka on ollut tämän 5kk aikana. Aikaisemmin saatoin olla 2-3kk "Putsina" vain siksi että puhelimeen ei vastatuttu, joku teki oharin tai siksi ettei puolenyön jälkeen arkena ollut tarjontaan ja töihinkin piti lähteä muutaman tunnin päästä. Ei siis niinkään siksi että olisi ollut hyvä fiilis vaan enneminkin siksi että oli paska munkki tai hyvä tuuri. Ihan miten sitä haluaa katsoa, addiktion vai itsensä kannalta.
 

Nyt, vaikka on ollut vaikeitakin hetkiä ja pieniä retkuja; Opiston sivujen selailuun, haaveiluun huorista yms. Ei halu ole jäänyt päälle pakkomielteenä, kuplana jonka ainut "vapautus"  on tuo totaalinen fuck it all napin painaminen. Fiiliksiä on tullut mutta niistä on onnistunut päästämään irti. Ei siksi että itse olisi jotenkin voimakkaampi olenhan edelleenkin ja lopun elääni täysin voimaton tämän paskan edessä, sorry -:( Vaan ehkä juuri siksi että ei ala tappelemaan tuota fiilistä vastaan ja myöntään voimattomuutensa. Kiitos kuuluu ryhmälle ja ohjelmalle :-)

Tämmönen sekava sunnununtai saarna. Toivottavasti näistä ajatuksista ja teksteistä on apua jollekin joka kärsii samasta paskasta, tiedän että muita on ja että en ole yksin tämän kanssa