On nääs se kuis tää addiktin pää toimii, tai siis ei toimi.

Eilen ajoin itseni taas nurkkaan kattelemalla huoramainoksia ja runkkaamalla sekä fantasioimalla kunnes lopuksi soitinkin yhdelle naiselle. Onneksi hän sitten vastasi ettei enään ota vastaan, soita huomenna. Yöllä heräsin monen monta kertaa ja ensimmäisenä oli mielessä että "Huoriin"

Sekä mikä tuossa on se toivottomuus että ei mulla oikeesti oo tohon rahaa, sitä on just sen verran että saa safkaa itteleen ja muksuille seuraavaan tilipäivään asti...

Eikä tuossa edes tuo rahakaan ole se kaikkein paskin asia vaan voimattomuuden tunne kun mielessä pyörii ja myllertää addiktion jankkaus siitä mieten nyt ei vaan oo muuta vaihtoehto kun mennä... ja rutiinilla ajaa partaa, käy pesulla ja laittaa itteään paraatikuntoon ja kaivaa puhelimen esiin ja soittaa. Samalla kuitenkin tietää mitä paskaa kaikki on ja miten tuosta vaan tulee tosi paska olo jos joutuu taas kertoa naisystävälleen että paskasti kävi, en haluisi sitä tehdä.

Ymmärrän myös täysin mikä riski on tuossa varsinkin suojaamattomassa suuseksisissä jota tulee sitten tehtyä ja siinä jos nyt sitten kumi hajookin jne jne

Mutta ei vaan mikään tahdo auttaa kun addiktion voima on niin vahva.

Ahdistaa koko paska :-(

Mutta nyt jos sais koneen kiinni ja mielen rauhoittumaan menis nukkumaan ja huomenna uusi päivä. Kuitenkin koko aika päässä pyörii "Mene Mene" En nyt vaan haluu Saatana.