Viime Torstaina (21.8) oli jossain mielessä uuden elämän, tai aikakauden alku elämässä ja addiktion vastaisessa taistelussa. Olen aiemmin kertonut naisystävälleni addiktion porno osuudesta, mutta maksullisista ja addiktioon liittyvästä homoseksuaalisuudesta en ole  pustynyt kertomaan.

Torstaina hän kuitenkenkin kysyi onko addiktiooni liitttynyt pettämistä, aiemmimmin kun asiasta aikaaan keskusteltiin olin tuon kiistänyt. Nyt en kuitenkaan halunnut alkaa valehtelemaaan vaan kerroin rehellisesti maksullisissa käymisestä ja siitä miten suuri ongelma se kohdallani on.

Rakkaani oli järkyttynyt ja surullinen kuulemastaan, kukapa ei hirveä väärääryys ja paskuushan käytökseni on häntä kohtaan ollut. 

Kaiken keskustelun jälkeen hän sanoi rakastavansa minua, koska olen hyvä ihminen. Tämä oli itselleni varmaan tärkeinpiä jos ei tärkein askel toipumisen tiellä. Addiktion voiman kulmakivistä suurinpia on " Kukaan ei minua rakastaisi jo vaan tietäisi millainen paska olen" Aika näyttää mihin tämä johtaa, toivon että mahdollisuus nyt olla rehellinen vie addiktiolta terää pois.

kiitos korkeimmalla voimalle tästäkin putsista päivästä.