Reivatkaa purjeet ja kiinnittäkää irto tavarat, taivaanrannassa näyttää synkältä ja ilmapuntari laskee...

Joo eilen ja tänään heti aamusta ollut semmonen olo että tekee mieli otttaa muna käteen ja paeta addiktioinsa karkuun kaikkea. irrottautua tästä maailmasta ja mennä omaan pikku kuplaan karkuun.

Karkuun mitä ?

No sitä tunnetta että kaikki ei ole selvää. Ei ihan tarkkaan tiedä missä mennään työasioissa jotkin asiat hieman hämärän peitossa, ja ylihuomenna tarttis hirmusesti suunnitella kaikenlaista.

Olis niin helppoa ottaa yksi fantasia pienellä pornolla.

Mut joo nyt kuitenkin ois semmonenkin mahdollisuus sen sijaan että ajaa myrskyn silmään ja jälkeen päin inventoi tapahtuneet vauriot. Niin korjata kurssia ja mennä vaikka turvasatamaan ja antaa myrkyn viuhtoa ohitse. 

Vielä on mahdollisuus valita ja käsitellä tää homma jotenkin muuten. Jo tän tekstin kirjoituskin oli muutaman piirun oikeampaan suuntaan. Sillä pahin ahdistua väistyi hieman sivuun.

 

Nyt kun, ainakin tällä kertaa pystyy tarkkailemaan itseänsä hieman ulkoapäin:

Tää on just se tunne jossa olen luullut että minua panettaa ja libidoni on täysin ehtymätön eikä kumppanini pysty tarjoaamaan sitä seksimäärää jota tarvitsen.

Mut eihän mua paneta vaan ahdistaa ja pelottaa, haluisin sen helpotuksen dopamiini piikin jonka laukeaminen ja matka siihen hetkeksi tarjoaa....