Niin maan vitusti, persaukisuus. Huorissa ei ole tullut käytyä sitten kesän, hyvä se. Rahat on kuitenkin finaalissa, jälleen.

Muistan miten taannoin ajattelin, että kun lopetan huorissa ravaamisen raha ongelmat väistyy. persaukisuuden synkkä taivas hieman selkeytyy.

No ei nyt just tunnu siltä. Joutu ottomaan säästöistä kaikki pois jotta selviää joulusta kunnialla ilman että tarttee vinguttaa visakorttia punaiseksi.

Kyllähän sen nyt tiedän että paremmin menee kuin taannoin jolloin maksullisiin meni ~100-200 E kuussa rahaa lopussa tuntui että tuo summa alkoi kasvaa 200-400E suuntaan joten näkyyhän tuo nyt jossain, ainakin mun tuloilla.

Pitäisi ottaa lusikka kauniiseen käteen ja alkaa vaan olla tarkempi rahan kanssa, se on ollut mulle vaikeeta koko elämän ja olen aina elänyt juuri siinä hilkulla että pärjään mutta kuitenkin niin ettei nettovelka kasva vaan pienenee koko ajan. Suurin menoerä on selkeesti asuminen joka toisaalta on myös suurin sijoitus tulevaisuuteen. No halusin panostaa siihen että lapset voivat asua luonani erosta huolimatta, enkä voisi kuvitella eläväni ilman heitä.

 

Kaikista kiitinästä huolimatta olen onnellin ja tyytyväinen. Putsia on ollut, ja oli säästöjä mistä pysty ottamaan. Aikaisemmin tuo raha olisi sijoitettu Tsekkiläiseen perseeseen, nyt sillä saa jouluksi joulumieltä :-)

Semmonen avautuminen tälle päivälle